maanantai 29. helmikuuta 2016

Ruka

Saavuin Rukalle 25 tammikuuta ja työt mulla alkokin heti seuraavana päivänä. Mulla on ollut työvuoroja ihan laidasta laitaan. Aamuvuoroja, välivuoroja, sekä iltavuoroja, joten hommia on päässyt tekemään sen mukaan.

Ekalla työviikolla Oulun Kärpät perheineen tuli meidän hotelliin pariksi yöksi, joten porukkaa kyllä riitti kun hotelli on melko pieni. Kärpille järjestettiin ilta yhdessä metsämajassa ja olin siinä reissussa myös mukana. Halukkaat pääsivät sinne moottorikelkoilla ja loput tulimme bussilla. Paikan päällä meidän kokit valmisti heille ruuat ja me tarjoilimme. Tällaisia catering-tilaisuuksia on ollu jo useampi , jossa olen ollut mukana. Yleensä tulemme paikan päälle pari tuntia ennen asiakkaiden saapumista. Pistämme paikat kuntoon, teemme kattaukset ja muut esivalmistelut. Asiakkaiden lähdettyä siivoamme paikat ja kruisailemme takasin hotellille tiskaamaan:-D

Näiden catering tilaisuuksia lisäksi olen ollut myös mukana vienticateringissä, jolloin ruuat valmistetaan hotellillamme ja viemme ruuat pelkästään asiakkaille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti